Szórakozás

Elon Musknak és Grimesnak titokban született egy második gyereke béranya segítségével

Jason Kempin / Getty Images
Jason Kempin / Getty Images
Kapott egy tesót X Æ A-12.

A Vanity Fair címlapsztoriként hozta le március 10-én, hogy Elon Musknak és volt barátnőjének, Grimesnak született egy második gyereke is, béranya segítségével. Egyébként nem akartak a gyerekről beszélni, de mikor a Vanity Fair készítette Grimesszal az interjút, az emeleten sírni kezdett a kislány, így muszáj volt arról beszélni, ki is ő.

Musk és Grimes már nincsenek együtt, első gyerekük, X Æ A-12 2020 májusában született, kislányuk, Exa Dark Sideræl Musk, akit jelenleg csak Y-ként emlegetett az énekesnő, 2021 decemberében jött világra.

A nevét úgy magyarázta: az Exa az exaFLOPS szuperszámítógépre utal, a Dark értelemszerűen a sötétre, misztikumra, a Siderælt pedig úgy írta körül Grimes, hogy „az univerzum valódi idejét” kell érteni alatta, „a nem a földi időt”. Mindezt tünde nyelven, ami egyúttal egy utalás is Grimes kedvenc Gyűrűk Ura karakterére, Galadrielre.

Arról pedig, hogy Muskkal milyen kapcsolatban vannak, így mesélt:

Nincs rá igazi szó. Valószínűleg a barátomként emlegetném, de nagyon rugalmasak vagyunk. Külön házakban élünk. A legjobb barátok vagyunk. Ez csak a mi dolgunk és nem várom el, hogy mások megértsék.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vanity Fair (@vanityfair) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik