Szórakozás

Videón, ahogy egy kör alatt többször is beragad egy átlátszó vízicsúszdába egy nő, egy óceánjárón

„Teljesen rejtély számomra, hogy miért álltam meg annyiszor. Még a személyzet is értetlenül állt a dolog előtt” – mondta a videó főszereplője, akinek ezek után csak nyugis nyaralást kívánnánk.

Egy Mexikó partjainál lévő tengerjáró hajó vízicsúszdáján való száguldozás komikus pillanatokat eredményezett, miután egy nő egyetlen csúszás alkalmával többször is megállt, és gyakorlatilag oda-vissza csúszkált.

A videó a Norwegian Cruise Lines által üzemeltetett Bliss fedélzetén készült szombaton, és a főszereplője, a cardiffi Paige Hodgson osztotta meg TikTokon, ahol a bejegyzést pár nap alatt több mint 17 millió alkalommal játszották le, és több mint egymillió felhasználó lájkolta.

@paigejhodgson 🌊 #loopingslide #fail #ohno #attempt2!#nclbliss #nclcruise #norwegiancruise #fyp #waterslide #vacation #holiday #water #fun #park #aquapark #help ♬ Oh No - Kreepa

„Állandóan elakadtam, mert úgy tűnik, túl könnyű és kicsi voltam ahhoz, hogy végig tudjam csinálni a kört. Láttam azonban kisebb embereket is, akik végigcsúsztak a csúszdán” – mesélte Hodgson a Daily Mailnek, majd így folytatta: „Teljesen rejtély számomra, hogy miért álltam meg annyiszor. Még a személyzet is értetlenül állt a dolog előtt.”

Az első próbálkozás után az énekesnőként és előadóművészként tevékenykedő nő a lap szerint többször is megpróbálta a csúszást, de minden alkalom hasonlóan végződött. A fenti videó is már a második próbálkozást örökíti meg és nem az elsőt.

Bár az elszánt kalandort minden alkalommal a személyzetnek kellett kiszabadítania, a családja és a többi nyaraló az összes próbálkozását megtapsolta.

Nem, én abszolút végeztem vele. Volt egyfajta adrenalinlöket, de mostanra már egy kicsit félek tőle. Nem a legjobb érzés ott ragadni. Fél óra őrület volt. Nem hiszem, hogy újra meg tudnám próbálni

– mondta a fiatal nő, aki azóta is a hajón nyaral a családjával, de úgy tűnik, az élménytől vízicsúszda-fóbiás lett.

„Nagyon vicces volt. (…) Paige folyton visszacsúszott. Mindenki összegyűlt és figyelte, mi történik. Elég nagy volt a tömeg, ahogy Paige próbálkozott, de nem sikerült” – idézte fel a történteket egy másik nézőpontból a csúszdabaleset áldozatának édesanyja, Sharon, aki a videót is rögzítette.

„A személyzetnek minden alkalommal fel kellett másznia a lépcsőn, és ki kellett nyitnia egy ajtót, hogy Paige-t biztonságba helyezzék. A harmadik kudarc után feladta a próbálkozást” – zárta visszaemlékezését a kamerázó anya.

A szemtanúk közül többen is rögzítették az eseményeket a mobiljaikkal. Egyikőjüknek köszönhetően pedig hosszabban is meg lehet nézni az egyik csúszási kísérletet egy utazási iroda TikTok-videói között.

@ymg_travels #loopingslide #norwegianencore #norwegiancruise #waterslides #cruceros #CorollaCrossStep #MaiselChallenge #fyp #paratupagina ♬ Oh No - Kreepa

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik