Szórakozás

Soma Mamagésának látomása volt a háború előtt, megérezte, hogy baj lesz

tv2
tv2
A vak jósnő, Baba Vanga elbújhat mögötte.

Soma Mamagésa volt a Mokka szerda délelőtti vendége, aki elmesélte, igyekszik támogatni az ukrajnai menekülteket a legkülönfélébb módokon. Sőt, látomása is akadt a háború előtt, amitől három napig enni sem tudott.

Nekem már akkor lepörgött, mikor a covid kezdődött, valahogy ott valami kidurrant. Képzeljétek el, mint valami űzött vad, képek jöttek elő belőlem, hogy gyökereket húzok ki a földből, és abból csinálok ennivalót a gyerekeimnek. Háborús, katasztrófa, trauma képek sora. Nem is tudtam három napig enni, hánytam is, olyan szintű feszültség volt bennem. Világos: itt vannak a félelmek.

Majd arról kezdett beszélni, transzgenerációs félelmeket hordozunk magunkban.

Mindenki érintett a II. világháború által, még azt se éltük túl. Ezeket a gombokat nyomkodja ez a jelenlegi helyzet. Folyamatosan mérgez. Van egy fizikai testünk, azt tisztítjuk, persze. Van egy energiatestünk is. Azt tisztítjuk? Ezeket a testeket mind lehet, sőt kell tisztítani.

A feszültség leküzdése ellen ilyen taktikái vannak:

A legegyszerűbb stresszoldás, egyik kéz a homlokon, másik a tarkón. Ez egy olyan meridiánt kapcsol össze, amely azonnal oldja a feszültséget.

Istenes László nem hitt nagyon ebben:

Ha fölteszem a fejemre a kezemet, akkor elmennek a gondolataim a háborúról? Nem hiszem, bocsánat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik