Szórakozás

Lily James szerint Pamela Anderson egy ikon, aki a szexvideója miatt túl sok bántást kapott 

Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Megpróbált igazságot adni neki a sorozatban, amiben eljátszotta.

Az Entertainment Tonightnak adott interjút Lily James, aki a jelenleg is futó Pam & Tommy kapcsán mesélt a sztoriról. Los Angelesben záróvetítést tartottak, James itt mondta el, nagy felelősséget érzett, míg megformálta Pamela Andersont – már csak azért is, mert igazságot szeretett volna tenni az elhíresült szexvideó témájában.

Mindig nagy felelősség valós személyt eljátszani, különösen igaz ez Pammel kapcsolatban, aki egy ikon. Én nagyon szeretem őt, megpróbáltam igazságot adni neki, megragadni a karakterét, valóban bemutatni azt, mi történt abban az időben. Hogy miként bántak vele, hogy mennyit változott vagy nem változott a megítélése

– fogalmazott a színésznő, aki a sorozat forgatása előtt nem gondolta, hogy hiteles lesz a szerepben.

Nagyon keményen dolgoztunk az egészen. Én úgy voltam vele, Pamelát úgysem lehet eljátszani, kicsit sem hasonlítok rá. Sok munka kellett, de a végén elhittem, hogy illek a szerepre. Amikor Sebastianra néztem (ő alakítja Tommy Lee-t a sorozatban – a szerk.), ő pedig rám, mindketten tudtuk, hogy teljesen karakterben voltunk, elhittük, hogy ők vagyunk, nem pedig színészek. Szerintem csak egyszer, talán kétszer láttuk egymást a forgatások megkezdése előtt. Aztán a sajtóeseményen kis túlzással újra be kellett mutatkoznunk egymásnak, mikor nem voltunk átsminkelve.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik