Szórakozás

Egyedüli utasként váltott jegyet egy repülőre, a személyzet még a pilótafülkébe is behívta

„10/10-es élmény, az új kedvenc légitársaságom” – írta a repülést megörökítő TikTok-videójához a magányos utazó.

Életre szóló élményben volt része egy fiatal Norvégiában élő nőnek, amikor felfedezte, hogy ő az egyetlen utas a helyi Widerøe légitársaság egyik menetrend szerinti repülőjáratán. Az utazás közben pedig még azt is felajánlották neki a légiutas-kísérők, hogy kukkantson be a pilótafülkébe.

Aurora Torres – akinek a történetét az indy100 mutatta be – ki is használta a kisgépen adódó nem mindennapi helyzetet, az utazását pedig egy TikTok-videóval dokumentálta, ami négy nap alatt 16,7 millió megtekintést és több mint 4 millió lájkot hozott össze.

„10/10-es élmény, az új kedvenc légitársaságom” – írta a videóhoz, amin az látható, ahogy egy szem utasként ül a repülő utasterében, kap egy csomó ajándékcsokit, majd a pilótafülkéből, már fejhallgatóval a fején megmutatja a kilátást.

Nézőpont: te vagy az egyetlen utas, és a légiutas-kísérő megkérdezi, hogy szeretnél-e elöl ülni – szól a videó képén olvasható szöveg magyarul.

A felvételeket látva többen is álomutazásnak nevezték a repülést, amivel annak ellenére is nehezen lehet vitába szállni, hogy Torres a posztban nem árulta el az úti célját. Bár egy későbbi posztjából kiderül, hogy egy Norvégiában tartott esküvőre ment fotózni.

@aurooratorres 10/10 experience, my new favorite airline #wideroe #fyp #travel #norway ♬ original sound - i

Ajánlott videó

Olvasói sztorik