Szórakozás

Balázs Klári és Korda György beperlik zaklatóikat

Mint mondják, egy egész esettanulmány jött már össze a bűnöző bandáról.

Korda György és Balázs Klári tegnap arról írtak hivatalos Facebook oldalukon, hogy Xantus Barbarához hasonlóan nekik is vannak zaklatóik, akiknek rövidesen el kell számolniuk a tetteikkel. Megszellőztették, hogy az illetők írásait arccal is közzéteszik majd.

A zaklatás már divattá vált? Nekünk is van néhány elszánt, lealjasodott zaklatónk! Rövidesen el kell számolniuk a tetteikkel. Arccal, névvel és az írásaikból a legszebbeket fogom nyilvánosságra hozni, hogy mindenki lássa, mennyi »problémás« eset sétál szabadon a koncerteken! Többszáz Facebook és e-mail van a birtokomban. Ezekből fogok szemezgetni! Komoly esettanulmány! DRUKKOLUNK NEKED BARBARA!

– hangzott a poszt, ami után a Bors felkereste a házaspárt.

Balázs Klári a lapnak elmondta, hogy a történet már három éve zajlik. Az illetők kezdetben az énekesnő nevét használva írogattak másoknak, majd észrevette, hogy különböző felvételekre a hangját is ráhamisítják. Később kiderült, hogy a koncertjeiken is rendszeresen készítenek felvételeket, amiket aztán kereskedelmi forgalomba hoznak. Ezen a ponton úgy érzi, már nem lehet csendben rendezni az ügyet, ezért perre mennek.

Már három éve, hogy észrevettük, hogy valakik ezzel pénzt keresnek. Szerintem ez kimeríti az illegális kép- és hangterjesztés fogalmát! Megpróbáltuk elrendezni ezt halkan, de nem megy, mert ezek az emberek pszichésen betegek, és mellette még bűnözők is. (…) Nem tűrünk tovább, összegyűjtöttük a feljelentéshez szükséges anyagot. Teljes lajstromunk van, egy egész nagy esettanulmány jött össze erről a piszkos bűnöző bandáról. Tudjuk a nevüket, a várost, ahol élnek

– mondta az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik