Szórakozás

Rácz-Gyuricza Dóra: Olyan szomorú világban élünk, ahol minél kisebb méretű vagy, annál jobb

RTL Klub
RTL Klub
Szerinte a társadalmi nyomás miatt van az, hogy minden nő dekára pontosan tudja, mennyit hízott a terhessége alatt.

Rácz-Gyuricza Dóra a minap Instagramján tartott kérdezz-feleleket, amikor az egyik követője megkérdezte tőle, hogyan éli meg a teste változását várandósan.

Tényleg áldás. Rengeteg megható és másképp átélhetetlen dologgal jár együtt. Például amikor reagál a kicsi az apukája hangjára, amikor érzed, hogy mocorog, amikor dupla annyi hajad lesz és a cickóid is megnőnek

kezdte a választ 24 óráig elérhető Instagram történetében.

Hozzátette viszont, hogy ő is érzi a társadalmi nyomást, ami azt sulykolja a nőkbe, hogy minél kisebbek, annál jobbak.

Olyan szomorú világban élünk, ahol minél kisebb méretű vagy, annál jobb. Mióta élek ezt súlykolja belém a média, a termékek, a divat. Így ezt nehéz elengedni még akkor is, amikor áldott vagy. Ha nem így lenne, (már bocsi, de) nem tudná minden anyuka dekára pontosan, mennyit szedett fel és mennyi idő után ment le róla szülés után

– írta Rácz Jenő párja, aki a tömeg elvárását félretéve minden kismamának azt tanácsolta, hogy élvezzék ki a várandósságuk minden percét, és ne törődjenek azzal, mennyi felesleg rakódik rájuk, miközben csodát teremtenek.

Az influenszer egyébként korábban azt is elmondta, hogy nem fél a szüléstől, ahol terv szerint vele lesz a férje, és reméli, hogy a testvére is, aki dúlaként segít majd neki.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik