Szórakozás

Pár perccel egy vakrandi előtt ment bele egy drága BMW-be, csak rosszabb lett a helyzet, mikor kiderült, kié

Getty Images
Getty Images
Elég ideges volt, összejön-e a románc, és a lánya miatt is idegeskedett, mikor megtörtént a baj.

Megtalálni az igazit, általában nem könnyű dolog, stresszes, főleg, ha egy vakrandiról van szó. Az akkor 32 éves Emma Parsons-Reid éppen egy ilyenre tartott egy pubba, szóval már elég ideges volt, amire csak rátett egy lapáttal, hogy késésben volt, mert lányát, Hannah-t előbb kirakta egy barátnőjénél.

Mindenesetre a magát az „első randik királynőjének” nevező nő nagyon várta már az estét, miután egy újsághirdetésben megismerkedett a férfivel, de akit eddig az estéig még sosem látott.

Miután a lányát kirakta, megérkezett a pubhoz, le akart parkolni, de közben Toyota Corollájával nekiment egy drága BMW-nek, amin egy nagy horpadás lett. A helyzeten csak rontott, hogy mindez egy viszonylag üres parkolóban történt.

Istenem, csak erre volt most szükségem. Sötét, nyomasztó este volt, és ha őszinte akarok lenni, felmerült bennem, hogy elhajtok. De aztán arra gondoltam, hogy helyesen kell cselekednem

emlékszik vissza akkori gondolataira a most 54 éves Parsons-Reid a Sunnak.

A nő begyalogolt a pubba és megkéret a pultost, derítse ki, kié a BMW. Sajnos a válasz csak még elkeserítőbb volt.

Ez a fiatal férfi odajött hozzám, és elmondtam neki, hogy belementem az autójába. Mire azt válaszolta: »Oh, Istenem, éppen találkozóm lesz valakivel«, mire azonnal felfogtam, mi történt. Megkérdeztem, Emmával találkozol? Mire mondta, hogy igen. Mikor elmondtam neki, ki vagyok, tátva maradt a szája a döbbenettől. A csapos viszont jót röhögött.

Kimentek megnézni az autót, de a kár még a sötétben is látszott.

Megadták egymásnak a biztosítási adatait, de Parsons-Reid adott még egy esélyt maguknak, és megkérdezte a férfit, van-e kedve azért meginni egy italt. A férfi belement, de közben úgy nézett rá, mint egy őrültre.

Parsons-Reid azt mondja, nem nyűgözte le a férfit, és randipartere nem is találta szórakoztatónak, hogy belement az autójába. De ő sem nagyon bánkódott.

Az olyan férfiakat kedvelem, akiknek van humorérzéke, és úgy éreztem, jobban is viselhette volna. Hiszen nem az történt, hogy csak elhajtottam onnan.

45 percen át szenvedtek egymással, aztán a férfi hazafelé vette az irányt. Többé nem találkoztak, a biztosítást is el tudták intézni anélkül, hogy kapcsolatba kellett volna kerülniük.

Parsons-Reid következő vakrandija ezzel szemben már sokkal jobb volt. Nemcsak azért, mert nem tört össze kocsikat, hanem azért is, mert az a férfi lett a későbbi férje. A nő szerint a sors keze volt a dologban, az előző találkozójának mindenképpen annyira rosszul kellett sikerülnie, hogy aztán megismerje álmai férfiját, a most 60 éves vegyészmérnököt, Kevin Reidet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik