Szórakozás

Egy szupermarket vevőszolgálatának online chatén talált szerelemre egy fiatal férfi

Sérült volt, amit vásárolt, grátisz ajándékkal gazdagodott.

Néha nagyon meglepő helyről érkezhet az ember életébe a szerelem. Így van ezzel az amerikai 20 éves fiatal, Jonah Taylor is.

Egy üzletlánctól vett egy lemezt, de mikor kicsomagolta, csalódottan konstatálta, sérült. Ezért felkereste a szupermarket-lánc weboldalát, és ott az online chaten akart panaszt tenni. A chat másik oldalán egy bizonyos Pablo megoldotta a panaszát, majd a beszélgetés egy furcsa csavart vett.

Felvettem a kapcsolatot a Target online ügyfélszolgálatával… és azt hiszem, megtaláltam életem szerelmét

mondta Taylor a TikTok-videójának elején, amiben bemutatja a beszélgetését Pablóval.

Pablo a panasz megoldása után elköszön Taylortól, aki kissé flörtölően azt írja vissza, „viszlát, kedvesem”, ami úgy tűnik, bejött az ügyfélszolgálatosnak, mert visszaválaszolt, hogy „tényleg feldobtad a napomat”.

Taylor, pedig úgy gondolhatta, egy életem, egy halálom megkérdezi:

Nem vagy véletlenül szingli?

Mire Pablo azt válaszolta, hogy de, az.

Elküldték egymásnak a közösségi oldalaik elérhetőségét, majd Pablo megkérdezte Taylortól, hogy írhat-e neki egy személyes üzenetet, és megjegyezte, hogy milyen jóképű.

@jonah.taylorr a modern day love story! 🥰 #dating #target #chat #loml #loveofmylife #fyp #love #lovestory #bae #onlinedating #tinder #hinge #bumble ♬ original sound - jonah

Azóta randiztak is, igaz, csak online, videóchaten, mert nagyon távol laknak egymástól. Tervezik, hogy ellátogatnak egymáshoz, de nem akarják elsietni a dolgokat – mesélte el egy újabb videóban Taylor, aki a kommentekben leggyakrabban feljött kérdésekre egy újabb videóban válaszolt. Ebből derült ki az is, hogy noha Pablónak beszélnie kellett a feletteseivel az ügy miatt, nem került bajba, és folytathatja a munkáját az ügyfélszolgálaton.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik