Szórakozás

Sáfrány Emese szálláskeresőket és a szállásadókat hangolt össze a Nyugati pályaudvaron

Ott segít, ahol csak tud.

Oroszország február 24-én a hajnali órákban teljes körű támadást indított Ukrajna ellen Vlagyimir Putyin elnök utasítására. A háború eseményeit élőben követjük a 24.hu-n.

Kapcsolódó
Ukrajna kész a NATO-mentes jövőről tárgyalni, Zelenszkij közben megtorlást ígér
Az ukrán elnök szerint ki fogják űzni az orosz megszállókat.

Sáfrány Emese (akit a családjával együtt ukrán menekültnek néztek a héten) több más hírességgel együtt maga is segíteni szeretett volna a rászorulókon, friss Instagram bejegyzése szerint pedig hamar kapott is feladatot.

Kapcsolódó

Én szinte azonnal kimentem a Nyugati pályaudvarra, hogy felajánljam a segítségem. Azt nem tudtam, miben, de abban biztos voltam, hogy akarok segíteni. Így nem ért váratlanul, hogy hamar lett feladatom, mégpedig a szálláskeresőket és a szállásadókat hangoltam össze. Nagyon jó volt látni, hogy rengetegen érkeztek segítő szándékkal, volt, aki ételt hozott, mások szállást vagy fuvart ajánlottak fel

– írta posztjában.

Hozzátette, hogy semmilyen körülmények között nem tartja megoldásnak a háborút, de ha már így alakult, akkor ott segít, ahol csak tud, és másokat is arra buzdít, hogy cselekedjenek hasonlóképpen, esetleg adományozzon a rászorulóknak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sáfrány Emese (@safrany_emese_) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik