Szórakozás

Mila Kunisék gyűjtésén 48 óra alatt 15 millió dollár jött össze

Alberto E. Rodriguez / Getty Images for Disney
Alberto E. Rodriguez / Getty Images for Disney
A cél 30 millió dollár, amivel az ukrán rászorulókat szeretnék támogatni.

Mila Kunis évekkel ezelőtt elmondta, hogy csak azért, mert 7 éves koráig Ukrajnában élt, még nem azonosul az országgal. Két nappal korábban viszont kijelentette, hogy még sosem volt ennyire büszke a származására. Mindemellett a férjével létrehoztak egy GoFoundMe profilt, amin keresztül olyan cégeket támogatnának, mint a Flexport és az Airbnb. Előbbi segélyszállítmányok szállítását szervezi Lengyelországban, Romániában, Magyarországon, Szlovákiában és Moldovában, az Airbnb pedig ingyenes, rövid távú lakhatást biztosít az Ukrajnából menekülőknek.

Kapcsolódó
Mila Kunis megtörte a csendet az orosz-ukrán háború kapcsán
Férjével együtt nagyszabású adománnyal támogatták Ukrajnát, és tovább emelnék a tétet.

A színésznő és férje, Ashton Kutcher 30 millió dollárt tűztek ki célösszegként, ebből ők hárommillió dollárt dobtak be a közösbe. A házaspár a minap ismét bejelentkezett, hogy köszöntet mondjanak követőiknek, akiknek hála 48 óra alatt sikerült 15 millió dollárt gyűjteniük az ukrán rászorulóknak.

Csak szeretnék adni egy gyors helyzetjelentést, hogy hogyan látjuk az adománygyűjtést. Már félúton járunk, nagyon izgatottak vagyunk. Mindannyiótoknak nagyon köszönjük, elképesztő 48 óra volt!

– mondta Mila Kunis, bemutatva a támogatni kívánt cégek weboldalainak üzemeltetőit, akik bővebben beszéltek arról, hogy áll a projekt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik