Szórakozás

Csuti: Nem gondolom, hogy az nívó és titulus, hogy a Kulcsár Edina férje

Life TV
Life TV
Üzletemberként definiálja magát.

Szabó András Csuti tegnap este az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége volt. Az esti adásban beszélt többek között a szakításáról, továbbá ismét hangsúlyozta, hogy zavarja, amikor Kulcsár Edina férjeként hivatkoznak rá, ő ugyanis már azelőtt üzletember volt, hogy megismerkedett volna a szépségirálynővel.

Üzletember voltam, amikor az Edinával megismerkedtem, üzletemberként funkcionáltam mellette is, de közben sokkal nagyobb betekintést engedtem az életembe, mint mondjuk azt megelőzően. Ez már hátrány, eleve

– mondta Csuti.

Amikor még a házasságuk megmentésével próbálkoztak, Kulcsár Edinával a Nyerő Párosban is megmérettették magukat, ahol a nézők szintén tanúi lehettek a nézeteltéréseinek. Egy alkalommal a szépségkirálynő azt mondta, arra a legbüszkébb, hogy híressé tette a férjét, mire Csuti láthatóan ideges lett.

Hajdú Péter műsorában elismerte, hogy bár tény, hogy a volt felesége mellett lett ismert, szerinte az a tény, hogy ő volt Kulcsár Edina férje, nem számít érdemnek.

Csuti: Nem gondolom, hogy az nívó és titulus, hogy a Kulcsár Edina férje.

Mint mondja, sosem volt célja, hogy ismert legyen, hiszen azelőtt is megvolt mindene. Ugyan vezetett műsort is, üzletemberként definiálja magát, hiszen több vállalkozása van, mint ahány műsora.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik