Szórakozás

Kisebb „szarva” nőtt a félresikerült kozmetikai műtét után

TikTok
TikTok
Jessie Carr „rókaszemet” szeretett volna, most futhat a pénze után.

Egy vagyont fizetett egy kozmetikai műtétért egy nő, most viszont próbálja visszaszerezni a pénzét, mert a beavatkozás igencsak félresikerült – írja a Mirror.

Jessie Carron úgynevezett rókaszem műtétet hajtottak végre, aminek nagyjából az a lényege, hogy a beavatkozás után a páciensnek olyan szeme lehet, mint rókáknak vagy macskáknak.

A műtét után azonban feldagadt egy rész Carr halántékánál, ezért most úgy néz ki, mintha egy kis szarvacska nőtt volna ki a fejéből.

A nő a TikTokon is megosztotta a történetét, illetve megmutatta a kis dudort.

@_jessiecarr I can’t take myself seriously 👽 #foxeye #foxeyethreads #foxeyethreadlift #botched #botchedsurgery ♬ original sound - Slowed Songs

Nem tudom komolyan venni magam

– írta.

A videóját eddig több mint hárommilliószor nézték meg, rengetegen kommentálták, de a követői sajnos nem javítottak a kedvén, szinte mindenkinek a szarv ugrott be, amikor meglátta Carr arcát. Bár az egyik kommentelő szerint a szarvak menők.

Carr jelezte a problémát az orvosának, és kérte vissza a pénzét. Azt mondta, hogy a befizetett összegnek csak egy részét kapta vissza. Most egy úgynevezett Ultaformer nevű eljáráson megy keresztül, és gyulladáscsökkentő tablettákat is szed. Azt ígérték neki, hogy ha teljesen nem is fog eltűnni a duzzanat, láthatóan visszahúzódik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik