Szórakozás

Heidi Klum szerint sokakat idegesít a hangja, most mégis Snoop Dogg mellett tekeregve dalolászik

Youtube / WeddingCake
Youtube / WeddingCake
A dalszöveg szerint a lányok dögösek és édesek, akár a chai tea.

Heidi Klum még januárban árulta el Ellen DeGeneres műsorában, hogy odavan Snoop Doggért, és a bakancslistája első helyén áll, hogy a kedvenc rapperével énekeljen, az álma pedig valóra is vált. Bár a modell később arról beszélt, hogy az emberek idegesítőnek találják a hangját, nem gondolta meg kétszer, hogy éljen-e a lehetőséggel, és örömmel vágott bele a Snoop Doggal közös projektbe.

Azt hiszem, nagyon jellegzetes hangom van. Németországban sok olyan játékot csináltam, ahol be kellett telefonálnom, hogy mondjak egy mondatot, mire az emberek rávágták, hogy ó, igen, ez Heidi. Szóval mindig is csúfoltak a hangom miatt. Talán ebben az esetben segített, hogy ilyen magas a hangom, mert nem okozott problémát, hogy fent énekeljek. De ez a komfortzónám az éneklésben, ami sok embert idegesít

mondta még február elején.

A rapperrel és a WeddingCake DJ-duóval közös dal végül a Chai Tea with Heidi címet kapta. A nem egészen háromperces klipben a modell Snoop Dogg mellett és a tengerparton tekereg, időnként pedig a homokban is meghemperedik.

Hatalmas megtiszteltetés volt ennyi csodálatos emberrel együttműködni ennek a szórakoztató és vidám zenei videónak az elkészítésében. Még mindig csipkedem magam, hogy megbizonyosodjak arról, hogy tényleg megtörtént

– írta közleményében Heidi Klum.

A klipet eddig több mint 17 ezren tekintették meg tegnapi debütálása óta, a kommentelők pedig eddig mind pozitív visszajelzéseket adtak az énekelni vágyó modellnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik