Szórakozás

Exatlon Hungary All Star: Adu Laci azért van rendszeresen rosszul, mert a koronavírus ráment a kisagyára

TV2
TV2
A sportolót haza is küldték a versenyről a szédülési rohamai miatt, amik a mai napig kínozzák.

Adu Laci számára február közepén ért véget az Exatlon Hungary All Star versenye, ám nem egy vesztes párbaj miatt kellet távoznia.

Kapcsolódó

A versenyzőt rendszeresen kínozták szédülési rohamok, amik után orvosnak kellett a segítségére sietnie. Egészségügyi problémái miatt befejeztették vele a versenyt és kivizsgálásra küldték. Mint kiderült, a panaszai poszt-covid-tünetek.

Azt mondták az orvosok, hogy a szédülésem, a rosszulléteim poszt-covid-tünetek. A vírus ráment a kisagyamra, emiatt vannak egyensúlyproblémáim

árulta el a Blikknek Adu Laci, hozzátéve, hogy a diagnózisát még a Dominikai Köztársaság orvosai állították fel.

Bár már a műsor alatt is gyógyszeres kezelést kapott, végül nem engedték tovább versenyezni.

Kaptam kint egy gyógyszeres kezelést, több napon keresztül kellett hét-nyolc tablettát szednem, amitől jobban is lettem, de teljesen nem múlt el a szédülés. Már itthon vagyok, de még mindig rendszeresen szédülök.

Adu Laci tavaly nyáron fertőződött meg a vírussal, ám ekkor nem érezte magát betegnek, csak az íz- és szagérzékelését veszítette el, más tünete nem volt. Mint mondja, előfordult párszor, hogy elszédült, de ekkor azt hitte, csupán éhes. Az állapota az Exatlon pályáin romlott le, a versenyben ugyanis megerőltette magát.

Szereztem beutalót egy neurológushoz, ám egyelőre nem tudtam időpontot foglalni. Pedig jó lenne tudni, mi ez az egész, de főleg azt, mikor lesz vége

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik