Szórakozás

Józan László: Felfoghatatlan, hogy bárki is azt gondolhatja a 21. században, hogy joga van embereket ellehetetleníteni és elvenni az életüket

YouTube / Palikék Világa by Manna
YouTube / Palikék Világa by Manna
Ukrajnában él a színész családja, ő maga is ott nőtt fel.

Józan László még február közepén mesélte a Reggeliben, hogy vészforgatókönyvet talált ki családjával arra az esetre, ha kitörne az orosz-ukrán háború. A kárpátaljai származású színész a háború kitörése után nem sokkal arról beszélt, hogy elment az ukrán határra, ahol nővérét és családját hozta el Budapestre. Most Palik László YouTube-műsorában vendégeskedett, ahol futottak egyet a Margitszigeten. A beszélgetés során Józan arról beszélt, mindig is abban hitt, hogy mindenki azt gondolja, a világbéke sokkal fontosabb, mint egy esetleges háború.

Megfogalmazni sem tudom, olyan érzésem van most, hogy ez nem velem történik. Itt vagyunk a 21. században, én próbálok nagyon zöld lenni, szelektív hulladék, nem szemetelek, stb. Azt gondolom, hogy a 21. században én naivan azt gondoltam, hogy verbálisan meg lehet beszélni mindent. Soha életemben nem verekedtem, tettlegességig soha nem mentem el. Azt gondoltam, mivel verbálisan lassan az elmúlt harminc évben meg tudtam beszélni mindent, hogy a világbéke sokkal fontosabb, mint a hatalomfitogtatás és ártatlan emberek élete. Számomra felfoghatatlan, hogy hogyan gondolhatja bárki is  21. században, hogy joga van emberek életét elvenni, kisemmizni és mondjuk ellehetetleníteni őket.

Kapcsolódó
Putyin szerint eddig minden a tervek szerint halad, újabb béketárgyalás következik hamarosan
Egy hete robbant ki az orosz-ukrán háború. Percről percre követjük a fejleményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik