Szórakozás

Fuck you-t üzent az ukrán énekesnő a BBC-n, a műsorvezető köpni-nyelni nem tudott

A nézőknek nagyon tetszett a jelenet.

Maria Burmaka egy ukrán énekesnő, akit ma reggel a BBC reggeli adásának nézői is megismerhettek. És utána az egész világ, miután mondatai elég gyorsan kezdtek terjedni a közösségi oldalakon.

A BBC Breakfast műsorában Kijevből jelentkezett be Burmaka, aki szólt néhány szót Putyinhoz:

Egy gyilkos vagy, egy agresszor,

majd kifejtette: Ukrajna sosem volt az oroszok ellen, ő maga is orosz iskolába járt. Az ukránok barátságos nép, ám putyinék épp az ő országában tartózkodnak. Burmaka ezek után a háború eddigi legismertebb mondatát idézte: „Ahogy a katonáink mondják:

Русский военный корабль, fuck you. (Orosz hadihajó, baszódj meg).

Itt az énekesnő a Kígyó-sziget védőinek hősies beszólására utalt, Dan Walker műsorvezető azonban nem volt hozzászokva, hogy a brit közszolgálati televízióban elhangzik ez a szó (mármint a fuck), és hebegni-habogni kezdett, elnézést kért a nézőktől, majd megköszönte az interjút és elbúcsúzott.

A Twitteren ezek után mindenki az énekesnőt magasztalta, így aztán Walker is tweetelt egyet, hogy milyen öröm számára, hogy beszélhetett Maria Burmakával ma reggel.

Elnézést kellett kérnem a nyelvezetért, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet együttérezni és megérteni az érzések mélységét, és azt hiszem, az emberek 99%-a érti ezt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik