Szórakozás

Ezzel a trükkel felpróbálás nélkül megtudhatja, hogy jó-e önre a farmer

Egy nő a TikTokon mutatta be a módszerét.

Saját elmondása szerint „életmentő” ötletet osztott meg egy nő, nevezetesen azt, hogy hogyan lehet megállapítani, hogy megfelelő-e egy farmer mérete anélkül, hogy felpróbálná a ruhát. Szerinte ez azért is hasznos, mert országonként, de sokszor üzletenként is változhat, hogy melyik méret alkalmas neki – írja a Mirror.

A nő egyszerűen csak a nyakába kapja a nadrágot, mintha valami palástot venne fele, és, ha a nadrág dereka körbeéri a nyakát, akkor jó lesz rá a farmer.

A nő TikTokon osztotta meg a forradalmi ötletét, látható, hogy tökéletesen áll rajta a nadrág, miután kilép a próbafülkéből.

@topnotchboutique

Jean hack! My husband thought I was crazy

♬ original sound - Top Notch Boutique

A férje korábban nem hitt az új módszerben, de az “eredmények” meggyőzték, a nő több mint 15 ezer követőjét viszont megosztotta az ötlet.

Egyesek azt írták, hogy ez egy ósdi trükk, már a nagymamájuk is használta, mások azt hangsúlyozták, hogy a ruha anyagától függ az egész.

A legtöbben viszont azt kommentelték, hogy erősen függ az illető méreteitől, alakjától, hogy le tudja-e így tesztelni, hogy illik-e rá a ruha.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik