Szórakozás

Courteney Cox eladta a házát, mert egy futár kísértetet látott mögötte az ajtóban

Rich Fury / Getty Images
Rich Fury / Getty Images
Korábban többen is mondták neki, hogy egy szellem lakik az otthonában.

Hamarosan indul Courteney Cox legújabb horror-komédiája, a Shining Vale. A színésznő a minap Jimmy Kimmelnél népszerűsítette a sorozatát, amikor a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy neki volt-e már paranormális élménye. Mint mondja, régebben nem hitt az ilyesmiben, ám amikor az LA-i Laurel Canyonban vett magának házat, hamar elpasszolta az épületet. Többen mondták neki, hogy az otthonában annak idején volt egy csúnya válás, és egy szellem kísért a szobákban, de ő csak legyintett. Egészen addig, amíg egy futár halálra nem rémisztette.

Egy nap a házban voltam és nem hittem ezekben. Aztán megszólalt a csengő. Azt hiszem, egy UPS futár volt, vagy ilyesmi. Kinyitottam az ajtót, mire azt mondta: tudtad, hogy ez a ház kísértetjárta? Mondom, ja, miért? Miből gondolod? Erre azt felelte, mert valaki áll mögötted. Ekkor közöltem, hogy adjuk el

– mondta Cox, hozzátéve, hogy az eset után képtelen volt egyedül aludni és onnantól ő is látott ezt azt, így jobbnak látta, ha tényleg megszabadul az ingatlanból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik