Szórakozás

Munka közben látogatta meg tévériporter fiát, szívmelengető videó lett belőle

„Ez az anyukám, kitartás!” – szakította félbe a nézők tájékoztatását az ohiói tévés.

Myles Harris általában columbusi helyszíni tudósítóként vesz részt az ABC leányvállalataként működő WSYX nevű tévécsatorna munkájában. Mivel Ohio állam fővárosában nőtt fel, és az édesanyja egy hihetetlenül kedves asszony, ezért a napokban egy nagyszerű meglepetésben volt része.

Szerdán egy autóút mellett forgatott, amikor váratlanul elhajtott mögötte az édesanyja, ami nem csak az úton, hanem a riport rögzítésében is kisebb fennakadást okozott – írja a People magazin online kiadása.

A riporter az Instagram-fiókján tette közzé a vicces interakcióról készült klipet, amelyen az látható, ahogy Harris először egy pillanatra lefagy, miután felismeri a feléjük közeledő édesanyját, majd mielőtt az autó begurulna a képbe, Harris azt mondja az operatőrnek:

Ez az anyukám, kitartás!

„Szia, kicsim!” – köszön rá a riporterre az édesanyja a kocsiból kikiáltva, miután megérkezik a kamera elé. Közben a háttérben DeAngelo Byrd operatőr nevetése hallatszik.

Harris pedig jó hangulatban, de azért villámgyorsan a következő módon rendezi le a szituációt:

„Épp dolgozni próbálok, te meg itt hívogatod a telefonomat. Ez itt DeAngelo, köszönj szépen neki. És ne tartsd fel a forgalmat, mert autók állnak mögötted.”

Amire az édesanyja csak annyit válaszol, hogy „Rendben”, majd egy csókot dob a fiának és már tovább is áll.

„Tipikus Sandi 🤦🏽‍♂️” – írta a videó mellé a riporter, az operatőre pedig azzal a szöveggel osztotta meg a felvételt, hogy számára ezek a percek voltak eddig 2022 legjobb pillanatai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Myles Harris (@mylestharris) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik