Szórakozás

Megszakította a kapcsolatot a családjával, mert elolvasták a naplóját

Getty Images
Getty Images
A férfi szülei megtudhatták, hogy fiuk milyen pornóoldalakat szeret, vagy hogy milyen jelszóval lép be a közösség oldalára.

Drasztikus lépésre szánta el magát egy férfi, miután megtudta, hogy a családja állandóan elolvassa a naplóját – írja a Mirror.

A férfi öt éve vezeti a naplóját, amelybe a legintimebb dolgait is leírja, kendőzetlenül ír a kapcsolatairól, a testi-lelki bajairól, de itt vezette a kedvenc pornóoldalainak a listáját és az összes belépési jelszavát a közösségi oldalakra.

A család akkor bukott le, amikor a férfi az egyik éjszaka kiment a szobájából, hogy egy pohár vizet igyon. Amikor leért a földszintre, az anyja, az apja és a két testvére éppen a naplóját olvasták.

Annyira össze voltam zavarodva, hogy egy szót sem tudtam kinyögni. Csak felkaptam a naplómat és azonnal visszarohantam a szobámba

– mondta.

Másnap megkérdezte a szüleitől, hogy mégis mi volt ez az egész. A család ekkor bevallotta, hogy folyamatosan olvassák a naplóját, elmondásuk szerint azért, hogy meggyőződjenek, hogy a fiuk jól van.

A férfi dühős volt, felhívta az egyik barátját, aki lakótársat keresett, és beköltözött hozzá.

Elmondta, hogy a szülei megpróbálták keresni telefonon, de nem vette fel nekik, és a testvére SMS-eire sem reagált, végül letiltotta őket, a jelszavait pedig megváltoztatta.

A férfi ezután Reddithez fordult, hogy megkérdezze, jogos volt-e elköltöznie és megszakítania a kapcsolatot a családjával.

A kommentelők egy része szerint túlságosan érzékeny, mások viszont a családját kritizálták, amiért megsértették a magánszféráját. Egy felhasználó sokkal indulatosabban nyilatkozott, szerinte a családtagjai egyenesen pszichopaták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik