Szórakozás

Lékai-Kiss Ramóna: A férjem megígérte, hogy kislány lesz a második

Youtube - Ruhastory - kornanita
Youtube - Ruhastory - kornanita
Legjobb barátnője, Vanya Tímea viszont úgy véli, a műsorvezető inkább fiús anyuka.

Lékai-Kiss Ramóna és legjobb barátnője, az Instagram-komika Vanya Tímea a Ruhastory című műsorban tűntek fel együtt nemrég. A barátnők kedvenc ruhadarabjaikat mutatták meg Korn Anitának, a különböző darabokhoz pedig történeteket is párosítottak. Miután a műsorvezető több rendkívül elegáns ruháját is megmutatta, megkapta a kérdést, hogy fiús anyukaként ki örökölheti majd a gyűjteményét sok-sok év múlva.

Ha lesz gyermekünk… igen, ez nem úgy van, hogy leadjuk a listát, hogy akkor mit szeretnénk, de a férjem megígérte, hogy kislány lesz a második. Annak úgy kell lenni, bár Tímea azt mondja, hogy fiús anyukának lát engem a jövőben, hogy nem lesz lányom, de ki tudja!

– mondta Lékai-Kiss Ramóna, aki ezt követően előhúzott egy klasszikus darabot, amit még az unokájára is szívesen átruházna, ha lánya nem születne a jövőben.

Vanya Tímeával arról is beszéltek a műsorban, hogy komolyan veszik a környezetvédelmet, és a gyerekeiknek is megtanították, hogy nincs pazarlás, ahogyan szemetelni sem menő. Lékai-Kiss Ramóna év elején azt is megfogata továbbá, hogy idén egyáltalán nem vásárol magának új ruhát, bár hozzátette, hogy ezen döntésében a férje is üdvözölte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik