Szórakozás

Magára akarta tetováltatni a lánya kéznyomát, valami egészen mást kapott

A tetoválóművész kétszer is nekifuthatott az alkotásnak, mindkétszer ugyanazokat a hibákat követte el. Pedig nem volt olcsó.

Lyss Lampitt magára tetováltatni elsőszülött lánya kézlenyomatát, el is ment egy stúdióba, és kifizetett 104 fontot (kb. 45 ezer forint) a tetkóért. A végeredmény viszont köszönőviszonyban sem volt azzal, amit szeretett volna – írja a Mirror.

Lampitt megosztotta a történetét a TikTokon.

@pacificlyss this is an old tat but it's very relevant with this sound lol #tattoofail #whatiwantedvswhatigot #tattoogonewrong #fypシ #fyp #AVrboForTogether ♬ original sound - Kneely_Knight

Az anyuka elmondta, hogy profi tetoválást szeretett volna, árnyékolással és ujjlenyomatokkal, mintha a baba tintába tenyerelt volna és úgy ért volna hozzá.

A tetoválóművész alkotása azonban inkább úgy fest, mintha maga a kisbaba csinálta volna.

Azt hittem, csak a vázlatot készítette el, és majd utána csináljuk az árnyékolást, de amikor azt mondta, hogy végeztünk, nagyon ideges lettem!Ez lett volna az elsőszülött lányom első kézlenyomata, de elrontotta!

– kesergett.

A férje sem járt jobban, a tetoválóművész szinte lemásolta azt, amit az anyukának csinált.

@pacificlyss Reply to @truenorthlocks hopefully 2022 is the year we find an amazing #coverupartist to fix our #tattoofail of our daughter's #handprint 😪❤🤯 #fyp ♬ That's Not My Name - The Ting Tings

Lampitt annyira csalódott volt a tetoválás miatt, hogy megfogadta, soha többé nem tér vissza a tetováló szalonba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik