Szórakozás

Csősz Boglárka dolgát üzletasszonyként megnehezíti a hímsovinizmus

Life Tv
Life Tv
Az új generációval nincs baj, akik viszont a régi világból érkeznek, velük nem mindig működik jól a kommunikáció.

Ha azt mondom, hogy Csősz Boglárka, nem biztos, hogy mindenkinek első blikkre az jut eszébe, hogy üzletasszony, pedig az

– konferálta fel vendégét Ábel Anita a Life Tv Ébredj velünk! című műsorában.

Csősz Boglárkát legtöbben a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismerték meg, az üzletasszony azonban az elmúlt időszakban valóban fő profiljaként űzi a bizniszt. A férfiakkal viszont nincs könnyű dolga, mint mondja, a hímsovinizmus még mindig létezik, és akadnak bőven olyanok, akik a beszélgetést egészen más irányba viszik el, mint amin ő szeretne haladni, megnehezítve ezzel a tárgyalás menetét.

Az új generációnál nem látom ezt, hogy gond lenne. Ugyanúgy szembenéznek veled, egyenlő értékben, egyenlő arányban mint a férfiakkal. De azért a régi generációban van egy olyan sajnos, hogy leülsz tárgyalni és azt veszed észre, hogy egy idő után nem néznek rád, kerülik a figyelmedet, mert számukra kellemetlen, nem tudják kontrollálni a gondolataikat. Vannak ilyen problémák, hogy néha észreveszem, hogy nem megy jól a kommunikáció, valahol megakad

magyarázta Csősz Boglárka, hozzátéve, hogy gyakran kap ugyan finoman csomagolt, de félreérthetetlen ajánlatokat, amik ugyancsak elterelik a figyelmet az üzlet lényegéről.

Mint mondja, egy félrement beszélgetést nehéz visszaterelni a saját medrébe, ezért, hogy a kínos szituációkat elkerülje, igyekszik lezárni magát energetikai szinten, hogy ne legyen túl nyitott és pozitív az üzletfelei irányába, akikkel kizárólag adatokról, számokról beszélgetnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik