Szórakozás

Melegítőgatyájába dugta a 80 centis számszeríjat a balfék bolti tolvaj – videó

A biztonsági kamera felvételei alapján azonban sikerült beazonosítani a floridai férfit, akit azóta le is tartóztattak.

Darren Durrant február 6-án lopott el egy számszeríjat a True Value nevű nagykereskedés floridai Mimsben található üzletéből. Bár a zsákmánnyal sikerült meglépnie a boltból, a biztonsági kamera rögzítette, ahogy a több mint 80 centiméter hosszú fegyvert bedugta a melegítőnadrágjába, majd úgy távozott az üzletből, hogy közben kilógott a nadrágjából a fegyver vége.

Wayne Ivey Brevard megye seriffe „a világ egyik leghülyébb bűnözőjének” nevezte az állítólagos tolvajt a Facebookon megosztott videóhoz fűzött közleményében.

A New York Post azt írja a közlemény alapján, hogy miután az üzlet dolgozói észrevették két darab számszeríj eltűnését, megnézték a biztonsági felvételeket. A kamerák pedig nem csak az alábbi videót rögzítették, hanem azt is, ahogy a férfi először magához vesz egy vágószerszámot, majd elvágja a gyorskötözőt, ami a számszeríjat a helyére rögzítette.

A megosztott klipen az látható, amint Durrant egy mankóval és egy számszeríjjal a kezében befordul egy sarkon, bedugja a nadrágjába az 1300 dollár (428 ezer forint) értékű, Ravin Rio típusú számszeríjat – amit a felsőjével a felsőjével és a mankójával takar el.

A hatóságok pár nappal később a bűncselekmény helyszínének közelében, egy másik bolt parkolójában találták meg Durrantet.

Akár hiszik, akár nem, Durrant valójában gyalog menekült el, amikor észrevette Lindo seriffhelyettest, bár ahogy a videó megtekintése után el lehet képzelni, nem jutott messzire!!!

– írta bejegyzésében a Ivey seriff.

Durrantet korábban már két alkalommal ítéltek el lopásért, a seriff irodája szerint a Seminole megyei börtönben tartották fogva egy betöréses lopás miatt. A számszeríjlopás miatt Brevard megyében fognak vádat emelni ellene.

Durant egyébként csak annyit fűzött az egészhez, hogy

Ilyet nem lehet kitalálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik