Szórakozás

Görög Zita: Miért nincs egy sziget, ahol összecsaphatnának az eszmékbe és ideológiákba szorított hazugságok által manipulált önkéntesek?

Gyerekkorában visszatérő álma volt, hogy támadás éri az otthonát.

A hírességek közül egyre többen reagálnak az Ukrajnában kitört háborús helyzetre. A délelőtti órákban Tóth Gabi Isten irgalmát kérte, nemrég pedig Görög Zita is Instagram posztban hívta fel a figyelmet a történtekre. Mint írja, gyermekkorában volt egy visszatérő álma arról, hogy megtámadják a szülővárosát. Véleménye szerint a civileket mindenképpen meg kellene kímélni a háború borzalmaitól, akik pedig mindenképpen küzdeni akarnak egymással, azoknak ezt egy erre kijelölt szigeten kellene megtenniük.

Kapcsolódó
Csernobilt is elfoglalták az oroszok, Biden szerint Putyin megfizet ezért a háborúért
Moszkva háborút indított Kijev ellen. Az oroszok három irányból vezénylik a támadást. Orbán Viktor elítélte az orosz katonai fellépést, a külügy berendelte az orosz nagykövetet. Az uniós vezetők este tanácskoznak. Sokan tartanak a magyar határ felé. A budapesti orosz nagykövetség előtt több ezren tüntettek. Percről percre követjük az eseményeket.

Gyerekkoromban volt egy visszatérő álmom. Katonák támadták meg a kisvárost, ahol felnőttem és mi a kukoricamezőre menekültünk. Naponta imádkoztam, hogy csak ezt ne kelljen megélnem ebben az életemben. Mindig megrendít egy háború híre. Értelmetlen. Felesleges. Miért nincs egy „War Land” nevű sziget ,ahol a civileket megkímélve összecsaphatnának az eszmékbe és ideológiákba szorított hazugságok által manipulált önkéntesek? Miért kell ártatlanokat vérontásra kényszeríteni? Egy háború mindig csak elvesz

– írta Görög Zita, hozzátéve, hogy szíve szorul össze, amikor a híreket nézi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik