Szórakozás

Kihozta az ételt a futár, majd zaklatni kezdte a megrendelőt

Az ápolónő TikTokon mesélt az esetről.

Justine egy sürgősségi osztályon dolgozó amerikai nővér, akinek a létezéséről vélhetően sosem szereztünk volna tudomást, ha nem mutatja meg a TikTokon bizarr esetét ételfutárával.

Egy kimerítő, 12 órás műszak után az ápolónő nagyon éhes volt, így a McDonald’s-tól rendelt ételt, az UberEats ételszállító cégen keresztül.

Justine a videóban elmeséli, hogy a futár eleve nagyon sokat beszélt, amikor meghozta az ételt; ő már szabadkozott is, hogy be kell mennie, mert nagyon álmos, és aztán olyasmi történt, amire egyáltalán nem számított. A futár zaklatni kezdte.

Először üzenetet küldött, amiben megköszönte a borravalót, elnézést kért, hogy nem tökéletesen beszél angolul. Erre még válaszolt is a nő (hogy semmi gond). Aztán a futár váratlanul azt írta:

„Szingli vagy? Házas? Van barátod?” – és küldött egy csókoló emotikont is hozzá.

Majd pedig különböző számokról hívogatni kezdte a nőt. És a nő háza előtt álldogállt.

„Szóhoz sem jutok. Ordítani tudnék” – így foglalta össze érzéseit a nővér, aki már csak azért is kikészült az esettől, mert a futár nemcsak a mobilszámát tudja, de a címét is.

@justinejhxo pov you finish a 12.5 hr shift in a&e and get harassed by your Uber eats driver #ubereats @Uber Eats sort your people out smh #fyp #LinkBudsNeverOff ♬ Savage - Instrumental - Starlite Karaoke

A kommentelők természetesen arra biztatták, hogy jelentse az esetet az ételszállító cégnek, hogy azonnal tiltsák le a futárt, és volt, aki szerint a biztonság kedvéért a rendőrségnek is kellene jelezni a történteket.

Egy kommentelő pedig azt írja, a feleségét is érte hasonló inzultus korábban. Akkor ő kinyomozta a futár lakcímét, felkereste a lakásán, és elmesélte a futár feleségének, mivel foglalkozik a férfi a munkaidejében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik