Szórakozás

Tóth Gabi: Nekem sosem volt egyéjszakás kalandom

Youtube / Palikék világa by Manna
Youtube / Palikék világa by Manna
Krausz Gábor volt az első férfi, akivel úgy ment el randevúzni, hogy nem ismerte.

Tóth Gabi harmincévesen ismerkedett meg Krausz Gáborral, nem sokkal azután, hogy már kezdett belenyugodni abba, hogy nem találja meg a szerelmet. Elmondása szerint a férje volt az egyetlen, akinek úgy mondott igent a randimeghívására, hogy nem ismerte korábbról.

Nekem sosem volt egyéjszakás kalandom például. Én azt se tudom, hogy milyen egy idegen fiúra ráírni és elmenni randizni. Tök konzervatív csaj voltam ilyen téren, ebben nagyon nehezen nyílok meg. A szerelmet kerestem. A Gábor épp akkor jött, amikor egyáltalán nem akartam

– mondta Palik Lászlóék műsorában az énekesnő, akinek elmondása szerint az édesanyja ragaszkodott a randihoz, amiből végül házasság és gyerek is lett.

Krausz Gábor négy éve a Facebookon írt rá Tóth Gabira, bár mint kiderült, több mint egy évtizeddel korábban már találkoztak egyszer, ám akkor az énekesnő kosarat adott a séfnek.

Találkoztunk egyszer egy klubban, ahol meghívott egy italra, én meg mondtam, hogy elmegyek mosdóba, aztán majd jövök, és 12 év múlva találkoztunk

– mesélte, hozzátéve, hogy a házasságuk egy hullámvölgy sok vitával, de úgy véli, ez a legtöbb kapcsolatban így van.

Az énekesnő továbbá arról is beszélt, hogy a rengeteg támadás, amit azután kapott, hogy a pápa előtt énekelt, komolyan megviselte. Sokat fogyott és attól tartott, hogy a szemébe mosolygó ismerősei is gúnyolódnak rajta a háta mögött. Mostanra úgy érzi, sikerült megküzdenie az ezzel járó nehézségekkel.

Aki Jézus útjára lép… nem vitte helyette sem senki a keresztet, szóval ez egy nehéz út. Aki bátor, aki hatással tud lenni, az veszélyes. Valószínűleg ez is hozzátett, illetve az, hogy nagyon szélsőségesen állították be bizonyos médiumok, hogy a Tóth Gabi tegnap még rockerlány volt, aki kirakta mindenét, ma meg eljátssza a szent szüzet. Mikor erről szó sem volt

– magyarázta, hozzátéve, hogy aki őt végigkísérte, az tudja hogy mindez a személyiségének kivirágzása volt, és megerősítette az említett időszak. Mióta pedig a kislánya világra jött, a saját születésnapját is Hannarózával egy napon ünnepli, mert úgy érzi, maga is újjászületett a baba érkezésével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik