Szórakozás

Singh Viki kiakadt azon, hogy egyesek kiakadtak azon, hogy emberek retusálják a fotóikat

tv2
tv2
A csavaros történet itt befejeződik.

„Nyugi, nem csúnya vagy, csak szegény (vagy nem tudod használni a FaceAppot)” – egy ilyen kísérőszöveggel ellátott videóra reagált Singh Viki a TikTokon, melyben olyan előtte-utána fotókat mutatnak sztárokról, akik jellemzően sminkkel és smink nélkül láthatóak (a videóban például Vasvári Vivien az egyik ilyen szereplő).

Oké, gyerekek mi a szarért kell ezt csinálni? Kinek okoz az örömöt, mit akartok ezzel bizonyítani? Hogy ők rondák? Ti vagytok irigyek! Bárkiről lehet olyan képet találni, amin szarul néz ki. Nagyon félve kérdem, mire jó ez? Mindenben tudjátok majmolni az amerikaiakat. Akkor a jóindulatot, egymás támogatását miért nem tanuljátok meg? Mit csinálunk egymással? Negatív energiát, a rosszat adjuk tovább a szeretet helyett.

Majd látszólag szépségversenyek köszönőbeszédeit foglalta össze az énekesnő.

Azt az energiát, amit mások szapulásába fektettél, tedd inkább abba, hogy szeretetet adsz, dicsérsz valakit. Mennyivel szebb világ lenne, nem? Ha az embereknek nem lenne ciki megdicsérni a másikat. Mennyivel jobb lenne az emberek napja, az élete, ha szeretet adnánk egymásnak.

@singhvikiofficial ☝🏽☝🏽☝🏽☝🏽FONTOS ❣️@Snjezana Pecija ♬ eredeti hang - Viktória Singh

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik