Szórakozás

Jázmin Viktóriának azt mondták, hogy úgy néz ki, mint egy pörölycápa, erre mémet csinált magából

A művét nem mutatta meg, de elmondása szerint előszeretettel készít magáról mémeket.

Jázmin Viktória egyre gyakrabban tűnik fel a hírekben az elmúlt időszakban. A szépségkirálynőnek akár a címébe is kerülhet, mégis úgy döntött, beszél arról, miért alakult úgy, hogy tavaly decemberben egy párezer forintos koktélruhában kellett kiállnia a színpadra a Miss Universe döntőjén.

Kapcsolódó

Állítása szerint a magyar szervezők cserben hagyták, miután a ruhája a szigorú beutazási szabályok miatt nem érkezett meg Izraelbe. A szépségkirálynő több kísérletet is tett, hogy a szervezőkkel együtt tisztázza magát a nyilvánosság előtt, ők viszont elzárkóztak ettől, mondván, az ügyet majd elfelejtik.

Mondtam nekik, hogy adjunk már ki egy nyilatkozatot. Mondjatok egy szót, menjetek el egy rádióba, odajövök veletek. Tisztázzuk a dolgokat. Nem, ez el fog múlni, ez már rég elmúlt. Mondom, igen?

– mesélte Jázmin Viktória az Egy ágyban című műsorban, hozzátéve, hogy azóta is rendszeresen látja az arcát a hírekben, azaz a téma egyáltalán nem csengett le.

Állítása szerint a róla készült mémekkel nem találkozott, ő viszont előszeretettel készít magáról ilyesmit.

Volt egy komment, ahol azt mondták, hogy úgy nézek ki, mint egy pörölycápa, és csináltam magamból egy mémet

– mondta, bár a szóban forgó mémet nem mutatta meg.

A szépségkirálynő egyébként nem olvassa a rosszindulatú kommenteket, nem kíváncsi a negativitásra. A műsorban elmesélte, hogy már külföldre is eljutott a története, és jelenleg szavazások folynak azt illetően, hogy semmiképp se vehessék el tőle a címét amiatt, mert megszólalt a témában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik