Szórakozás

Driftelgetett a temetőben egy gyászszertartás után – videó

Ezért három évre eltiltották a vezetéstől a brit fiatalt.

Három évre eltiltották a járművezetéstől azt a férfit, aki egy temetést követően nekiállt driftelgetni a temetőben, a manővereit pedig nem csak megörökítette egy rendőrségi helikopter kamerája, hanem a hatóságok meg is osztották róla a felvételeket. Íme:

Ketan Singh-Baatot tavaly április 28-án egy temetést követően többszörös vezetési vétséggel vádolták meg. A sheffieldi Shiregreen temetőben tartott gyászszertartáson sokan vettek részt autóval. A Nemzeti Rendőrségi Légiszolgálat egy helikopterről követte az eseményeket. Kamerájuk először azt rögzítette, ahogy a 20 éves Singh-Baat a temetési menet alatt egy Mercedes Wagont vezetett, aztán azt, ahogy a temetőben egy Audi volánja mögött antiszociális módon viselkedett, végül pedig azt, ahogy a temetőben driftelgetett.

A LADbible azt írja, a légiszolgálat munkatársai követték az autókat, amint elhagyták a temetőt, és ezzel olyan fontos bizonyítékokat szolgáltattak, amelyek később segítettek a rendőröknek azonosítani Singh-Baatot.

Június 23-án a rendőrök eredetileg azért állítottak meg egy szürke Volkswagen Golfot a sheffieldi Earsham Streeten, mert a kocsi utasai nem voltak bekötve. De aztán kiderült, hogy a volán mögött Singh-Baat ült, aki ekkor a temetésen történtek miatt már nem csak a vezetéstől tiltottak el, de még körözték is.

Singh-Baat február 8-án, kedden jelent meg a sheffieldi magisztrátusi bíróság előtt,

ahol három évre eltiltották a járművezetéstől, újbóli vezetési vizsgára kötelezték, valamint azt is korlátozták, hogy mikor hagyhatja el az otthonát.

Emellett 85 font (36 ezer forint) bírósági költség és 95 font (41 ezer forint) áldozati díj megfizetésére is kötelezték.

Dél-Yorkshire-ben nem tűrjük a társadalomellenes vezetést. Singh-Baat semmibe vette a temetőben tartózkodókat, ami tiszteletlen és veszélyes volt a részéről. A Singh-Baat elleni bizonyítékgyűjtés során vallomásokat szereztünk a gyászoló szemtanúktól és a temetőben tartózkodó dolgozóktól, és a velük folytatott beszélgetésekből világosan kiderült, hogy mekkora fájdalmat okozott az embereknek, és hogy mekkora munkát igényel a károk helyreállítása

– mondta Jamie Walker nyomozótiszt az üggyel kapcsolatban, majd így zárta a nyilatkozatát:

„Remélem, ez mindenkit emlékeztet majd arra, hogy nagyon komolyan vesszük a társadalomellenes viselkedést, és továbbra is bíróság elé állítjuk a felelősöket.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik