Szórakozás

Tom Cruise legelső menedzsere szerint a színész nem szereti az embereket és magányos

Julian Finney / Getty Images
Julian Finney / Getty Images
1983-tól dolgozott Cruise-zal.

Egy izgalmas interjú került fel a Daily Mail oldalára Eileen Berlinnel, aki jelenleg 86 éves, korábban pedig olyan sztárok menedzsere volt, mint Tom Cruise. Sőt, ő volt Cruise első menedzsere, akivel az 1983-as Kockázatos üzlet kapcsán találkoztak először.

Berlin átlapozta azt a fekete-fehér képsorozatot is, amelyet Cruise-ról a nyolcvanas években lőttek, mikor az első reklámforgatása történt.

Tommynak nagyon sokféle arca van. Volt itt megvető, arrogáns, csalódott, szomorú. Mindenfajta hangulatban láttam már. De amit még soha nem láttam rajta, az a boldogság valódi megnyilvánulása. Mindig nagyon-nagyon ambiciózus volt, eltökélt az iránt, hogy sztár váljon belőle. Ez tette perfekcionistává.

Az utolsó film, amely kapcsán együtt dolgoztak, az a Top Gun volt 1986-ban. Ezt követően szakmai kapcsolatuk véget ért, miután Cruise Los Angelesbe költözött, hogy beteljesítse a sztárrá válását. A színész arra számított, hogy Berlin követi őt oda New Yorkból, ám a nő nem akarta maga mögött hagyni minden más ügyfelét.

Frank Edwards / Fotos International / Getty Images Cruise 1982-ben.

Tartották a kapcsolatot még egy darabig, egyik közös vacsorájuk során Cruise megemlítette, hogy a szcientológia egyház fontos szerepet játszik az életében – Berlin ezután kezdett egyházi rendezvényekre meghívásokat kapni.

Tommy tökéletes jelölt volt a szcientológia egyháznak. Akkoriban senkit nem ismert Los Angelesben, támogatásra volt szüksége. A pszichológusokban nem hitt, de segítségre volt szüksége, a szcientológia pedig ott volt neki.

Az egykori menedzser azon sem lepődött meg, hogy Cruise mindhárom házassága válással végződött.

Már az is megdöbbentett, hogy háromszor nősült. És hogy addig tartottak, ameddig. Annyira örülnék, ha más dolgok is volnának az életében, de szerintem ő nem szereti az embereket. Azt szereti csak, amit csinál. Szomorú vagyok miatta, mert aggódom, hogy magányos. Amíg tud dolgozni, olyan filmeket készíteni, amiket tud és szeret, rendben lesz. De mi lesz akkor, ha már ezt nem tudja majd megtenni?

– vetette fel a kérdést Eileen Berlin.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik