Szórakozás

Drew Barrymore a hétvégén megpróbált felszedni egy férfit, akinek fogalma sem volt arról, ki ő

John Lamparski / Getty Images for Advertising Week New York
John Lamparski / Getty Images for Advertising Week New York
Flörtölni próbált, de csúnyán felsült.

Drew Barrymore és Will Kopelman 2016-ban váltak el, és úgy néz ki, az színésznőnek jelenleg nincs komoly kapcsolata, legalábbis az alapján, amit legutóbb mesélt a műsorában. Mint mondta, a hétvégén meglátott egy férfit a parkban, aki tetszett neki, ezért gondolta, leszólítja.

A közeledése már a kezdetektől különösen hatott, hiszen amíg ő látta vágyának tárgyát, addig az illető csak a szemeibe tudott belenézni, az arcát ugyanis egy olyan maszk fedte, ami jóformán mindenét eltakarta.

Odaléptem hozzá, mondom, szia, lehet egy kérdésem? Oké, mondta ő, mire én: szingli vagy?  Azt mondta, talán?

– kezdte a sztorit.

Barrymore ezután azzal a remek kérdéssel állt elő, hogy a férfi esetleg meleg-e, már csak azért, mert ő gyakran olyan pasikba esik bele, akik a saját nemükhöz vonzódnak.

Azt mondta nem, én meg azt hogy, oké! Csak szerettem volna tenni valamit, amire büszke lehetek ma, hogy kockáztattam, és te erre sarkalltál engem. Azt válaszolta, hogy hát, ő büszke rám. Mondom én látom az arcod, te nem látod az enyémet, szóval levettem a maszkomat.

A srácnak a zavaró réteg lekerülése után sem esett le, hogy Drew Barrymore-ral áll szemben, az viszont kiderült, hogy a színésznő majdnem kétszer idősebb nála. A besült flört végül ennél is kínosabb fordulatot vett, amikor egy járókerülő hozzájuk csapódott, és azt kérdezte:

Egyébként nem te vagy Drew Barrymore?

Ezt követően a hirtelen összeverődött csapat feloszlott, és bár külön irányba indultak el, a színésznő büszke magára, hogy volt bátorsága leszólítani valakit, akit vonzónak talált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik