Szórakozás

Balássy Betty elmondta, hogyan sikerült 35 kilót leadnia

Fürdőruhás fotózást továbbra sem vállalna el.

Balássy Betty tavaly döntött úgy, hogy életmódváltásba kezd. Az énekesnő a Borsnak mesélt arról, hogy már nagyon zavarta a túlsúly, és bár a férje sosem piszkálta emiatt, a fia egy nap azt mondta neki, hogy jó lenne, ha hatossal kezdődne az a bizonyos szám a mérlegen.

Kapcsolódó
Balássy Betti 35 kilót fogyott, de szerinte még mindig van mit leadnia
Ugyanazokat az ételeket fogyasztja, de mértékkel.

A fiam, Dani egy nap azzal állt elő, hogy milyen jó lenne, ha a birkózómeccsein egy vékony anyuka szurkolna neki. Azt mondta, nagyon szép vagy anya, de hatossal kezdődjön az a szám a mérlegen!

– mondta.

Az énekesnő szakemberrel konzultálva fogott bele az életmódváltásba, az étrendjét viszont ő állította össze magának. Igyekezett minden ételt egészséges alapanyagokból elkészíteni, emellett rendszeresen mozgott is. Fogyókúrás termékeket árusító cégek is megkörnyékezték, de ő mindig nemet mondott ezekre a felkérésekre

Nem esett jól, hogy edzeni kell, nem ihatok meg egy pohár bort, vagy ehetem meg a gyerekek által meghagyott maradékot. Saját magam állítottam össze az étrendem, és szép lassan az összes főzéshez használt alapanyagot egészségesre cseréltem. Nem szeretem, amikor valaki olyan kifogással áll elő, hogy mifelénk ilyeneket nem lehet kapni. Akkor ne mifelénk menj, hanem a másik irányba. A férjem, Feri mindvégig támogatott, igaz, néha rosszul esett, amikor azt mondta, ha ezt megeszed, nem megy le rólad egy deka sem. De megértettem, nem bántani akar, hanem épp ellenkezőleg

– magyarázta Balássy Betty, aki időközben egy Facebook oldalt is létrehozott, hogy segítsen azoknak, akik súlyproblémákkal küzdenek, de nem tudják, hogyan változtassanak.

Bár rengeteg dicséretet kap és ő is látja a változást, fürdőruhás fotózást továbbra sem vállalna el. Talán egyszer magának készíttet egy ilyen sorozatot, de ha felkérést kapna, azt elutasítaná.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik