Szórakozás

Billie Eilish kérjen bocsánatot, vagy nem lesz Kanye West koncert az idei Coachellán, mondja Kanye West

Tim Mosenfelder / FilmMagic
Tim Mosenfelder / FilmMagic
Az énekesnő a napokban leállította a koncertjét, mert egy rajongója rosszul lett. Kanye West szemében ez egy támadás Travis Scott irányába.

Ismét különös poszttal jelentkezett az Instagramon Kanye West, azaz Ye. A rapper egy olyan cikket osztott meg, amelyben arról írnak, Billie Eilish tiszteletlen volt Travis Scottal szemben, amikor a napokban szünetet tartott egy koncertje közben, és azt mondta:

Megvárom, míg mindenki rendben lesz, aztán folytatjuk.

Egyesek szerint az énekeső ezzel a Travis Scott novemberi koncertjén történt tragédiára reflektált, amikor a rapper láthatta, hogy baj van a közönség sorai között, de nem fújta le a műsort.

Kapcsolódó
Travis Scott Astroworld-tragédiájára számítani lehetett, mégsem tudták megelőzni
A houstoni rendőrkapitány már napokkal az esemény előtt aggodalmát fejezte ki a rapper teltházas koncertje miatt, azonban a több száz rendőr és biztonsági őr jelenléte sem volt elég: kilenc ember életét vesztette. Travis Scott többször is érzékelte, hogy elájulnak és orvosi ellátásra szorulnak néhányan a tömegben, mégsem állította le végleg a koncertet.

Kanye West a jelek szerint egyetért a szóban forgó cikk szerzőjével, és csupa nagybetűvel jelezte a poszt mellett, hogy ha az énekesnő nem kér elnézést a rappertől és az elhunytak családjaitól, nem hajlandó fellépni az idei Coachellán.

Gyerünk, Billie, szeretünk, de kérlek kérj bocsánatot Travtől és azoktól a családoktól, akik elveszítették a szeretteiket. Senki sem akarta, hogy ez történjen, Travnek fogalma sem volt, mi történik amikor a színpadon állt és nagyon bántják a történtek. És igen, Trav velem lesz a Coachellán, de előbb szükségem van arra, hogy Billie elnézést kérjen mielőtt fellépnék

– hangzott a poszt szövege, ami alatt több kommentelő is jelezte, hogy Kanye West félreérthetett valamit.

A történtekre egyébként Billie Eilish is reagált kommentben, mint írja, soha nem említette Travis Scott nevét, csak egy rajongójának segített.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ye (@kanyewest) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik