Szórakozás

Rácz Jenő: Nem várom el a feleségemtől, hogy a lányunk gondozása mellett minden mást ő csináljon

Esélyes, hogy felvesznek egy bejárónőt, aki segít majd a házimunkában.

Rácz Jenő és felesége, Rácz-Gyuricza Dóra még tavaly, nem sokkal esküvőjük után jelentették be, hogy első gyereküket várják. Azóta most egy nagyinterjúban arról meséltek a Story magazinnak, hogyan érzik magukat a várandósság idején. A baba a tervek szerint májusban érkezik majd, és Gyuricza Dóra egyelőre igyekszik nem stresszelni a szülés gondolatától.

Hogy vele minden rendben van, az hihetetlenül megnyugtat. Talán emiatt sincs bennem semmiféle görcs a terhességgel kapcsolatban. Ráadásul a kismama-felkészítők elképesztő hasznosak voltak, csak ajánlani tudom őket másnak is! Azontúl, hogy jópár gyakorlatot ellestem, miként vehetem le a terhet akár a hátamról, vagy a vajúdás alatt milyen légzéstechnikát alkalmazzak, mentálisan volt a leghasznosabb. Természetes úton szeretnék szülni, de benne van a pakliban a császár is. Ezek a tanfolyamok abban segítenek, hogy elfogadjuk, lehet, máshogy alakulnak a dolgok a szülőszobán, mint azt mi elképzeltük

– mondta, a kislányuk érkezése utáni teendőkkel kapcsolatban Rácz Jenő úgy fogalmazott, simán lehet, hogy felvesznek majd egy bejárónőt, hogy ne Gyuricza Dórára háruljon az összes házimunka.

Nem várom el a feleségemtől, hogy a lányunk gondozása mellett minden mást ő csináljon. Nem szeretném, ha azt venné a fejébe, hogy az anyaságban, a munkájában és otthon is teljesítenie kell. Mert nem kell. Igyekszem megteremteni azt a biztos légkört, amiben ő és a kislányunk, Kamilla harmóniában, boldogságban lehetnek. Nekem ők a legfontosabbak, ahogy csak tudom, támogatni fogom ők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik