Szórakozás

Egymillió forintot felejtettek egy adománykabátban Szegeden

Egy nő adta le édesapja régi kabátját, nem sejtette, hogy mit rejt a zsebe.

Az egyik szegedi fűtéstechnikai bolt már több éve működteti az úgynevezett szabadfogas jótékonysági akciót. Az üzlet bejáratánál lévő fogasokra helyezett ruhákat később a rászorulóknak juttatják el.

A Szeged TV beszámolója szerint egy nő a héten három kabátot vitt a boltba, amelyek a nemrég elhunyt édesapjáé voltak.

Fel akarta őket akasztani, de minden fogas tele volt, ezért az egyik eladó bevitte a ruhákat a raktárba, hogy majd másnap kitegye őket.

Nyitás előtt szerettem volna kipakolni, és a legelső kabátot, amikor kiemeltem, kiesett belőle egy boríték. A boríték tartalma egymillió forint volt

– mondta el a Szeged TV-nek.

Az eladó megkereste a nőt, hogy szeretne vele beszélni, azt azonban nem közölte vele, hogy miért. A nő eleinte nem értette, hogy miért kell visszamennie, azt mondta, nagyon sok a dolga, ráadásul aznap délután lesz édesapja temetése.

Amikor az eladó ezt megtudta, még inkább ragaszkodott hozzá, hogy visszamenjen. Azt írta neki, hogy az édesapja egy üzenetet hagyott neki az egyik kabátban.

A nő végül visszament a boltba, és átadták neki az egymillió forintot.

Később azt mondta, hogy átnézte a kabátokat, mielőtt leadta volna a boltban, nem érti, miért nem vette észre a borítékot, amiről egyébként a családban senki sem tudott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik