Szórakozás

Zoe Saldaña majdnem spoilerezett egyet az új Galaxis őrzői filmből

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Gyorsan törölte is a posztot, miután a Marvel rászólt.

Zoe Saldaña a minap Instagramon tett közzé magáról egy videót, ahol teljes sminkben, Gamoraként lapozgatja A Galaxis őrzőinek forgatókönyvét. A szuperhősmozi harmadik része jövőre várható, a forgatás a jelek szerint még zajlik.

A színésznő mindössze azt felejtette el posztolás közben, hogy a szkript egy része kiolvasható, ám hamar észbe kapott, miután a Marvel erre szakosodott csapata rákoppintott a kezére. Gyorsan törölte is a videót, majd a forgatókönyvet kisatírozva tette vissza a közösségi oldalára.

Ezt le kellett szednem korábban a Marvel biztonsági szolgálata miatt. Most már letakartam, amit nem akarnak, hogy lássatok

– írja Saldaña.

A Marvel-univerzum színészei közül persze nem ő az egyetlen, aki egy véletlen folytán spoilerezett egyet. Tom Holland például notórius módon kotyogja ki a filmjeinek részleteit. A Bosszúállók: Végjáték forgatókönyvét már meg sem kapta, mert a producerek tudták, hogy úgyis képtelen lenne titokban tartani a csattanót, és arra is volt példa, hogy interjú közben Benedict Cumberbatch jelezte felé, hogy kicsit jobban belelovallta magát a sztoriba, mint kellene.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik