Szórakozás

VV Vivi minden hétvégén elutazik, Európát járja

Hétköznapokon édesanyjával együtt vezetik a közös bizniszt Martfűn.

Lassan egy éve annak, hogy Szilágyi Vivien megnyerte a Való világ tizedik évadát. VV Vivi ma VV Robi társaságában érkezett meg a Reggeli stúdiójába. Mint kiderült, a győztes eleget tett a barátjával közös megállapodásnak, és segített neki az autóvásárlásban, még ha ehhez Robi nem is ragaszkodott volna feltétlenül.

Kapcsolódó

Vivi elmondta, hogy édesanyjával közösen vezetik az éttermüket és a boltjukat,  hétköznapokon már hajnal hatkor bent ül a martfűi irodában. Hétvégente viszont a barátaival utazgat, Európát járják, jellemzően egyetlen hátizsákkal vagy kistáskával a kezükben.

Dolgozom, rengeteget, szóval van pénzem, nem herdálom el. Péntektől vasárnapig általában mindig elutazom Európán belül, és élvezem az életet. Még nincsen gyerekem, nincsen párkapcsolatom, szóval miért ne?

– mondta, hozzátéve, hogy az elmúlt időszakban megjárta Milánót, Párizst, Belgiumot és Ciprust is.

Természetesen mindenki magának veszi a jegyet, ráadásul azzal szoktunk spórolni, hogy tudatosan utazunk, és nem veszünk bőröndjegyet.

VV Robi mindeközben visszament bármixerkedni, fodrászként is dolgozik, terepfutó-versenyekre készül, és hamarosan a saját dala is megjelenik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik