Szórakozás

Csak hármaspárokat fogad egy londoni étterem Valentin napon

Getty Images
Getty Images
A Throuple csak a szerelmesek napján lesz nyitva, de a monogám kapcsolatban élők nem foglalhatnak asztalt.

Csak Valentin-nap alkalmából nyílik meg egy új étterem Londonban, ahová azokat várják, akik nem monogám kapcsolatban találták meg a boldogságukat.

A Shoreditchben található Throuple-be keddtől foglalhatnak asztal a hármaspárok, az étterem így akarja jelezni, hogy számukra mindenfajta romantikus kapcsolat elfogadható – írja a Metro.

A Throuple vezetősége úgy gondolta, hogy Valentin-napon mindenhol a párok kegyét lesik, de a poliamor kapcsolatban élőkkel nem nagyon foglalkoznak. Az étterem akciójának köszönhetően  azonban ők is eltölthetnek egy romantikus estét a szerelmesek napján, anélkül, hogy más emberek ítélkeznének felettük. Bár az étterem a „Throuple”, azaz „hármaspár” nevet kapta, ugyanúgy várják a négy- vagy ötfős szerelmi csoportokat.

Az étterem csak Valentin napon lesz nyitva, viszont egész nap ingyenes, háromfogásos menükkel várják a látogatókat.

A szervezésben a többek között szexuális segédeszközöket gyártó LELO segít.

A svéd cég nemrég felmérést végzett, amely szerint a britek 28 százaléka megfontolna egy poliamor kapcsolatot, azaz, hogy egynél több emberrel alakítson ki érzelmi viszonyt. A 18-24 évesek között már 38 százalék volt ez az arány.

Látjuk, hogy a statisztikai adatok szerint az emberek sokkal nyitottabbak az etikus, nem monogám kapcsolati modellek kipróbálására

– mondta Kate Moyle szex- és párkapcsolati szakértő, aki szerint igenis igény van az olyan éttermekre, mint a Throuple, és nem csak Valentin napon.

A londoni étteremben egyébként csak 15 asztal van, ezért igyekezniük kell a foglalással, amit itt tudnak megtenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik