Szórakozás

Tatár Csilla sosem vállalna be főzős műsort, mert nem viselné jól, ha kiabálnának vele

RTL Klub
RTL Klub
Szerinte ha mégis ilyen szituációba keveredne, az incidens után sarkon fordulna és távozna a díszletből.

Tatár Csilla ma a Reggeli vendége volt, a beszélgetés során pedig érintették a főzés témakörét is. A műsorvezető elmondta, hogy bár odafigyel az egészséges étkezésre, nem nagyon szeret a konyhában forgolódni, inkább a párjára bízza a kuktáskodást, mert ő ügyesebb benne. Elmondta továbbá azt is, hogy évről évre hívják főzőműsorokba, ő viszont mindig nemet mond ezekre a felkérésekre.

Az egyetlen egy dolog, ami minden évben kétszer megtalál, azok a főzős műsorok, de az az, amit sosem vállalnék el. Nem az én karakteremnek való. Tehát valószínűleg ha valaki rám kiabálna egyszer, akkor sarkon fordulnék és kimennék. Én ezt nem tudom jól viselni

– mondta, mire Lakatos Márk azzal kezdett viccelődni, hogy ilyen esetekben egyesek elájulnak, de a műsorvezető leszögezte, hogy szerinte ő még egy jó ájulást se tudna összehozni.

Bár saját bevallása szerint nincs sok sikerélménye a konyhában, nemrég ellátogatott egy egész napos vegán főzőtanfolyamra, ahol olyan lasagnét sikerült készítenie, amit még a „tragikusan étkező” gyerekei is jóízűen megettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik