Szórakozás

Titkos szobát fedeztek fel az új házukban, hátborzongató dolgokat találtak

A házaspár többek között egy levelekkel teli bibliát, egy összeégett bábut és egy fakeresztet talált az újonnan megvásárolt házuk rejtett helyiségében.

Egy házaspár rádöbbent, hogy „nagy hibát” követett el, miután egy aukción egy olyan házat vásároltak meg, amelyben később felfedeztek egy rejtett szobát, tele mindenféle bizarr furcsasággal.

írja a Daily Star.

A pár a TikTokon is beszámolt a különös felfedezésről.

@geebeetv Part 2..Might just sell the house and abandon the renovation…#hiddenroom #scary #haunted #crazy #cursed #renovation #fyp #oldhousetiktok ♬ Amityville Horror - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects

Elmondták, hogy egy ingatlanárverésen vásárolták meg a házat, amit a járvány miatt olcsóbban szereztek meg. Csak az interneten látták az ingatlant, személyesen nem járták be, és a papírokat sem ellenőrizték. Úgy gondolták, hogy az 1920-as évekből származó ház némi felújítás után tökéletes lesz számukra, de felfedezték a titkos szobát, ami egy lezárt ajtó mögött rejlett.

Amikor először benéztek, azt hitték, hogy üres a szoba, de amikor jobban körülnéztek, felfedeztek egy bibliát, ami egy mennyezeten lévő akasztóra volt fellógatva. Amikor kinyitották, a könyv tele volt képeslapokkal és levelekkel.

A furcsaságoknak ezzel még nem volt vége. A padlástérben találtak egy fából készített keresztet, és egy régi bőröndöt is. Amikor belenéztek, még inkább elfogta őket a nyugtalanság. A bőröndben egy összeégett bábut, egy poros játékmackót és egy zakcsóba csomagolt dobozt találtak.

A TikTok népe ezen a ponton már ördögűzőért kiáltott, többen azt javasolták, hogy hívjanak egy paranormális jelenségekkel foglalkozó szakembert, aki átnézi a házat.

Rejtett szobát kerestetek, de egy rejtett világot nyitottatok meg

– írta egy kommentelő.

A pár nem válaszolt a megjegyzésekre, de továbbra is megosztották, mikre leltek a felújítás közben. Találtak többek között még tükröket, egy megégett családi fényképet és egy régi takarót is.

A házaspár egyelőre tanácstalan, azt ígérték, ahogy többet tudnak majd a titkos szobáról, mindenképpen megosztják a követőikkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik