Szórakozás

Minden álláskereső rémálmát élte át egy nő

Chaylene Martinez tévedésből leendő munkáltatója előtt szidta a céget.

Másodpercek alatt foszlottak szét az új állásról szőt álmai egy meggondolatlan nőnek.

Ahogy a Mirror írja, Chaylene Martinez légiutas-kísérőnek jelentkezett a SkyWest légitársasághoz. A videós állásinterjún több kérdést is feltettek neki, Martinez pedig úgy érezte, meg kell ezeket osztania a barátjával. Kezébe is vette a telefonját, és elkezdte ekézni a céget.

Példaként említette, hogy arra kérték, értékelje a SkyWest vállalati kultúráját, és hogy ez hogyan hatna rá.

Ilyen hülye kérdést még életemben nem kaptam

– mondta.

Martinez szerint eléggé kínos volt a felvetés, de nem tehetett mást, válaszolnia kellett rá. Bizonyára tovább sorolta volna a kérdéseket, de egy ponton észrevette, hogy a kamera még mindig megy, azaz az interjúztató végig látta, ahogy a nő szidja a céget a barátjának.

Érdemes megnézni a videót ezért a pillanatért.

@chayjordan_ def not getting the job. sorry skywest #hireme #flightattendant #skywestairlines @SkyWest Airlines ♬ original sound - chayjordan_

Martinez le is fagyott, bocsánatot kért, majd csak annyit tudott mondani, hogy gyakorolt. Bár nem mondta ki, de látszott az arcán, hogy ekkor tudatosult benne, hogy vélhetően nem ő fogja megkapni az állást, gyorsan ki is jelentkezett.

Követői a TikTokon megpróbálták tartani benne a lelket, de a hozzászólások inkább gúnyosak voltak. Azt írták neki, dicséretes, hogy elismerte a hibáját, mások kiemelték, hogy képes volt felismerni a problémát és hamar kicsekkolni, egy kommentelő szerint pedig a nő bebizonyította, hogy elég jól felismeri a digitális eszközöket.

Pechjére azonban hozzászólt a bejegyzéshez a SkyWest egyik munkatársa is. Az alkalmazott elmondta, hogy látták már a videót a SkyWest Facebook oldalán, és nagyon jól szórakoztak, többen nevetéstől fulladozva könyörögtek, hogy a nőt vegyék fel a céghez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik