Szórakozás

Singh Viki: Egy egy percig tartó tűszúrás az a „plasztika”, ami miatt támadnak

TV2
TV2
„A hialuronsavas feltöltés az pont, hogy plasztika nélküli orrplasztika” – magyarázta az énekesnő.

Singh Viki nemrég Instagramján árulta el, hogy szépészeti beavatkozásokon esett át. Az említett kezeléseket hialuronsavval végezték, az anyaggal kiegyenesítették az orrnyergét, dúsították a száját is kitöltötték a szeme alatti barázdákat. Ezt a posztott az énekesnő törölte az oldaláról, miután több bulvároldal is arról kezdett cikkezni, hogy kés alá feküdt.

Egy egy percig tartó tűszúrás az a »plasztika«, ami miatt támadnak

– mondta videójában, amit nem sokkal azután tett fel, hogy a képet letörölte.

Az énekesnő felháborítónak tartja, hogy azt állítják róla, plasztikáztatott, ezért még azon is elgondolkozott, hogy jogi útra tereli az ügyet.

Az a cél, hogy önmagunk legjobb verzióját csaljuk elő magunkból. Ha ehhez az kell, hogy feketéből szőke hajad legyen, vagy pink műkörmeid legyenek, vagy lukat fúrass az orrodba mint én, vagy feltöltesd az orrnyergedet vagy a szádat egy picit, akkor legyen az! (…) Azt, hogy én plasztikáztattam volna magamat, azt visszautasítom. Ez egy olyan hazugság, amit lehet, hogy jogi útra terelek. Ilyet állítani hazugság. Nem írtam ilyet. A hialuronsavas feltöltés az pont, hogy plasztika nélküli orrplasztika. Pont az a lényege, hogy nem kell vágni, nem kell varrni, nem kell semmit csinálni. Csak egy tűszúrás

– magyarázta Singh Viki, aki szeretné, ha most már mindenki békén hagyná a témával kapcsolatban. Hozzátette viszont azt is, hogy semmi baja nincs azzal, ha valaki kés alá fekszik, mert attól jobban érzi magát a bőrében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik