Szórakozás

Sokkolja a kommentelőket a 61 éves nő és 24 éves párja kapcsolata

Pedig állítólag nagyon boldogok együtt.

Cheryl McCain 61 éves, párja, Quran pedig 24. Boldog kapcsolatban élnek. Ahogy az egyik tiktokos videójukban fogalmaznak:

Boldogok vagyunk, és nem kérjük a beleegyezéseteket.

Az évszámokban és a képeken amúgy is látványos korkülönbséget a videóban még megfejelik egy régi fotóval: megmutatják, hogyan néztek ki 20 évvel ezelőtt.

@oliver6060 We are happy and we’re not asking for your approval @kingqurannewpage #28DaysOfEucerin #agegapcouple #couplegoals #agegap #husbandandwife ♬ Thats What I want - most underrated 🥱

Ahogy egy kommentelő ügyesen kiszámolta, a nő akkor 41 volt, már nagyobbacska gyerekek vették körül, a fiú pedig még óvodáskorú. Egy másik hozzászólásban valaki megjegyezte, hogy a nő 20 éve is hasonló korúnak nézett ki, ellenben most is jóval idősebbnek tűnik 62-nél. A kommentelők szerint bizarr a kapcsolat, Cherylék nem törődnek a „trollokkal”, sőt szándékosan provokálták őket a húsz évvel ezelőtti képpel.

A Sun brit bulvárlapban olvasható, hogyan kezdődött a fura kapcsolat: a srác 15 éves volt, amikor Cheryl fiának az éttermében dolgozott Georgiában. Ott ismerkedtek meg; 2020-ban kezdtek járni, 2021-ben pedig Quran megkérte a nő kezét.

Két barátjuk jelenlétében azóta kimondták az igent, de idén szeretnének a családtagok és a barátok körében is ünnepelni.

És gyereket is szeretnének. Cheryl McCainnek 7 gyereke és 17 unokája van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik