Szórakozás

Három nap után vette észre, hogy egy meztelen férfi lakik a kocsijában

A kanadai nő utána rájött: napokig együtt mentek vásárolni, ügyeket intézni, és még a munkahelyére is vele utazott az idegen.

Egy kanadai nő napokig járt-kelt az autójával úgy, hogy – tudtán kívül – egy férfit fuvarozgatott.

A Nanaimo városában élő Bethany Coker először akkor kezdett gyanakodni, hogy valaki más is „használja” a kocsiját, amikor Subaruja vezetőülésén sárnyomokat talált. De arra azért nem gondolt, hogy valaki folyamatosan a csomagtartójában van.

Akkor kezdett erősödni a gyanú, amikor napokkal később észrevette, hogy az autó ablakai bepárásodtak belülről.

Amikor végül rászánta magát, hogy átnézi a kocsit, már videófelvételre állította a telefonját. A csomagtartóban egy meztelen férfi volt. Az idegen azt állította, hogy azért tartózkodik ott, ráadásul ruha nélkül, mert ez egy beavatási rítus, és ő egyébként a pápa fia.

Coker rájött, hogy a hajléktalan férfi három napja az autójában él, így „közösen” voltak vásárolni, tankolni, és a potyautas még a munkába is „elkísérte” néhányszor.

A videón hallható, hogy amikor a rendőrök megkérték a férfit, hagyja el a csomagtartót, ő megkérdezte, felveheti-e a nadrágját. A zsaruk azt mondták, hálásak lennének, ha megtenné.

Az eset óta az ismeretlen férfi pszichiátriai megfigyelés alatt áll.

@bethanycoker This guy has been in my trunk since SATURDAY fully naked. It’s currently Tuesday. Guess I found out where the mud came from… #whatthefuck #foryou #fyp #nakedman #subaru #icannot #wtf ♬ original sound - bethanycoker

Ajánlott videó

Olvasói sztorik