Szórakozás

Sohasem hordott jegygyűrűt és egy tragikus történetet rejtett az elhagyatott ház

TikTok / OurRestorationNation
TikTok / OurRestorationNation
Szomorú sors jutott Marjorie Mae Ingramnek és vőlegényének, Clifford Laverne Fluittnek. Történetükről egy ingatlanfejlesztő mesélt, aki megtalálta emlékeiket, egy sohasem viselt jegygyűrű mellett, egy régóta elhagyatott házban.

Egy tragikus, rég elfeledett szerelem nyomaira bukkant egy ingatlanfejlesztő egy házban, melyet azért vett meg, hogy felújítsa, majd eladja. Marjorie és Clifford történetéről egy TikTok-videóban mesélt – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Az Our restoration nation nevű TikTok-profil üzemeltetője a videójában megmutatja, hogy a ház, amelyet megvett inkább hasonlított szeméttelepre mint otthonra. Odabent mindent vastag porréteg borított, minden helyiségben ósdi holmik hevertek szétdobálva. Az egyik szobában egy szennyeszsákra és egy ósdi dobozra bukkantak. A dobozban egy katona jelvényei és dögcédulája mellett egy gyémántköves jegygyűrű lapult, a zsákban pedig egy album, tele fotókkal, újságkivágásokkal és táviratokkal, melyek egy tragikus szerelem történetéről meséltek.

Marjorie és Clifford a második világháború idején szerettek egymásba. A fiúnak négy testvére volt, mind az öten harcoltak, Clifford vadászpilóta volt a csendes-óceáni hadszíntéren. Marjorie és Clifford 1945 tavaszán jegyezték el egymást, amit a helyi újságban is bejelentettek. Az esküvő időpontját sokáig tervezgették. Mivel nem lehettek biztosak benne, mikor engedik majd haza a vőlegényt, az esküvői meghívókon a dátum helyét üresen hagyták.

Clifford gyakran küldött haza táviratokat, melyekben szerelméről biztosította Marjorie-t, és megígérte neki, hogy siet hozzá haza. Július 16-án azonban hivatalos távirat érkezett, melyben tudatták, hogy Clifford bevetés közben eltűnt. Néhány héttel később Japán kapitulált, a második világháború véget ért.

Marjorie hét évig gyászolta szerelmét, majd hozzáment egy másik férfihez, akivel hatvankét éven át élt házasságban. Az első szerelme emlékeit és a jegygyűrűjét azonban élete végéig megtartotta. Marjorie tizenegy évvel ezelőtt, kilencvenéves korában halt meg.

@ourrestorationnation Its amazing what you find in #abandonedhomes #ww2 #ww2veteran #ww2hero #lovestory #historic #oldhousetiktok #lostlove ♬ 3-minute meditation with a low and calm tone of bamboo flute(1030414) - Tata Yamashita

Ajánlott videó

Olvasói sztorik