Szórakozás

Újra modellnek állt Demcsák Zsuzsa, aki fiatalon többször vonult kifutón

tv2
tv2
Nem a kifutózást élvezte igazán, hanem a légkört, ami az egészet körülvette.

Újra kifutón❤️🙏🤩

– írja egyik legutóbbi Instagram-posztjában Demcsák Zsuzsa, aki a Budapest Central European Fashion Week alkalmából sétált modellként a kifutón. Egy hazai divatház ruháját viselte.

Ahogy a Blikk írja, a műsorvezető még tévés karrierje előtt modellkedett: 1996-ban jelentkezett a Szupermodell elnevezésű versenyre, ott a legjobb tizenöt közé jutott. De egy évvel később a Magyar Televízió műsorvezetői válogatójára ment el, ott dőlt el, hogy a modellkedés nem az ő útja lesz.

A friss kifutózás kapcsán Demcsák azt mondta a lapnak:

Nem is feltétlenül a kifutón való vonulást élveztem, hanem a kulisszák mögötti légkört, a várakozást, az izgatottságot. Sok régi emléket hozott felszínre az esemény, és mielőtt kivonultam, volt bennem egy egészséges izgulás is. Régen is teljesen természetes volt, hogy az utolsó másodpercben lesz kész minden, ám most, mielőtt kiléptem, még magassarkút kellett cserélni, mert kijárt belőle a lábam.

A mai napig szívesen vállal hasonló felkéréseket.

A modellkedés rövid szakasza volt az életemnek, de szerettem. Ha kapok felkérést, akkor a mai napig szívesen vállalom, de nem tudnám elképzelni, hogy visszatérjek. Ez a munka nem az én korosztályomnak való. Persze a divatszakma is változik, és értékelem, hogy harminc vagy negyven évesek lehetőséget kapnak a kifutón. Megbecsülik őket, és nem csak a huszonévesek lehetnek értékesek, hanem az olyan típusú nők, mint én, akiknek önálló saját karrierjük és egzisztenciájuk van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik