Szórakozás

Cristiano Ronaldo az első ember, aki elérte a 400 millió Instagram-követőt

Clive Rose / Getty Images
Clive Rose / Getty Images
Tavaly júniusban járt 300 milliónál.

Mérföldkőhöz érkezett a közösségi médiás tevékenységét illetően Cristiano Ronaldo. Még tavaly júniusban arról írtunk, hogy a 300 milliós követőszámot elérte Instagramján a futballista, február elején arról tudunk beszámolni, hogy a 400 milliós mérföldkövet is elérte.

Egy nappal a harminchetedik születésnapja után jutott el a bűvös számig a Manchester United támadója, akinek nagy eséllyel az is hozzájárult a rövid idő alatt megtett százmilliós ugráshoz, hogy a Juventusból Manchesterbe igazolt, ezzel átigazolási bombát robbantva.

Kapcsolódó
Senki nem lehet nagyobb a Manchester Unitednél, kivéve Cristiano Ronaldót
Lájk, megosztás, elérés – e három dologban máris nagyot segített a Manchester Unitednak Cristiano Ronaldo, pedig még pályára sem lépett. A kérdés az: futballistát vagy fizetett elérést vett az angol csapat?

Ahogy a Daily Mail írja, 3242 darab posztja mindegyikén van legalább 10 millió lájk, és egy ideje már csak 500 embert követ a futballista (vagy a PR-csapata). Ronaldo mögött Kylie Jenner áll a második helyen 308 millió követővel, míg Lionel Messi zárkózik fel harmadikként 306 millióval.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik