Szórakozás

Csősz Boginál tisztítókúra alatt tiltólistás a szex és az alkohol is

Főleg vizet ajánl a tisztuláshoz.

Csősz Bogi idén is úgy döntött, hogy a Bahamák helyett Magyarországon keres egy helyet, ahol testileg és lelkileg egyaránt megtisztulhat. Egy kis falura esett a választása, ahol nyolc nőtársával együtt kezdtek tisztítókúrába. Úgy véli, hogy 2022 egy női év, és szerinte már az új esztendő elején érdemes figyelmet fordítani a megtisztulásra és a gondolatok rendbe rakására.

Mindenképpen fontos, hol van a helyszín, hová vonulunk el. Legyen egy nagyon jó spirituális energiája a helynek, és azon kívül úgy tisztuljunk, hogy akár az állati eredetű ételeket elhagyjuk, főleg vizet használjunk. Ilyenkor nincs alkohol, sőt nincs szex

szögezte le a Life Tv Ébredj velünk című műsorában.

Mint mondja, ebben az időszakban bizonyos dolgoktól érdemes visszalépni, és a lelki világgal foglalkozni. A megtisztulás és a traumák feldolgozása különböző meditációs technikákkal, tánccal vagy éppen Tarot kártya húzással történik egy választott csoport tagjai között. Az említett szeánszok hosszú órákon át tartanak, gyakran éjszakába nyúlóan is. A lényeg a női energiák összeállása, ami által a résztvevők egymást segítik és gyógyítják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik